Det gode liv tælles i dag på oplevelser og ikke på formuer

Generationsrejser

Denne holdning er nok en af årsagerne til, at langt flere familier i dag rejser sammen på tværs af generationer med både bedsteforældre, svigerforældre og børnebørn. Mange gange sker det, når den ældre generation har ting at fejre som f.eks. runde fødselsdage eller guldbryllup, men flere og flere rejser også bare for at være sammen med børn og børnebørn på en afslappet og dejlig måde.

Tidligere tog de fleste på ferie for at komme væk fra det hele, men det har for mange ændret sig – nu har hver ferie sit eget formål, og det kan f.eks. være at opleve kvalitetstid med børn og børnebørn. Hjemme kan et bedsteforældre besøg hurtigt gå op i praktiske gøremål og logistik, mens man på en ferie oplever at have tid til hinanden uden at skulle nå noget.
En vigtig ting er, at på en generationsrejse kan den yngre og ældre generation mødes, uden at det bliver på den ene generations præmisser – kort fortalt keder børnebørnene sig ikke, og den ældre generation kan stadig følge med.
Når man rejser sammen på tværs af generationerne, har man ikke kun den glæde at opleve positivt socialt samvær og få gode fælles oplevelser, men når man er afsted flere sammen, giver det også større mulighed for, at den enkelte kan få netop den oplevelse han/hun vil, uden at hele familien nødvendigvis skal følge med. Nogle vil gerne dase på stranden, andre foretrækker at snorkle eller dykke, andre igen vil gerne på trekking i junglen osv.

Thailand er et oplagt rejsemål for en generationsferie. Langt de fleste ferieområder byder på så mange forskellige oplevelser, at der er rigeligt til at tilgodese alle 3 generationers forventninger.

Umiddelbart vil vi anbefale nedenstående rejsemål til den første generationsferie i Thailand:

Khao Lak
Krabi – Railay Beach
Koh Samui
Koh Chang
Koh Lanta
Hua Hin


Priseksempel: Koh Chang, Coconut Beach Resort – godt resort med 3 stjerner beliggende direkte ved stranden. 6 voksne og 4 børn, direkte fly København – Bangkok med Thai Airways, privat transfer til Koh Chang, 10 nætter. Pris i april 2016 fra 7.495 kr./ person.

Bliv inspireret af andre rejsemål