Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2343

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3166
Phu Quoc | Go to AsiaGo to Asia
En topisk ø med smukke og børnevenlige strande

Phu Quoc

50 km ude i havet ligger tropeøen Phu Quoc. Øen er en rigtig tropisk ø, med smukke og børnevenlige strande, palmer og uberørt jungle. Phu Quoc har et areal på 567 km2, 90.000 indbyggere og ligger kun 50 minutters flyvning fra Ho Chi Minh City.

De fleste siger, at de smukkeste strande findes på vestsiden af øen, og det er også her, at du kan nyde solnedgangen i vandkanten, før du skal spise din middag på en restaurant på stranden.

Pho Quoc er kendt for produktionen af fiskesovsen Nuoc Nam, for produktion af peber og så er der også perlefarne omkring øen. Fiskeri, landbrug og tilknyttede erhverv er sammen med turismen de vigtigste indtægtskilder for lokalbefolkningen.

Øen byder på gode muligheder for både dykning og snorkling på smukke koralrev. Dette foregår primært ved An-Thoi øerne. En stor del af Phu Quoc er udlagt som beskyttet nationalpark og i parken er Mount Chua på 603 m det højeste punkt. Du kan besøge parken enten på ture på motorcykel, jeep eller på en trekkingtur, og på den måde kan du opleve både den frodige vegetation og dyrelivet, hvor mere end 200 dyrearter er registreret.

Vi anbefaler, at besøge Phu Quoc i perioden fra november til slutningen af april. I de øvrige måneder falder der ofte meget store mængder regn.

 

Bliv inspireret af andre rejsemål