Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2343

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3166
Hoi An | Go to AsiaGo to Asia
Endnu et højdepunkt på din rejse i Vietnam!

Hoi An

Byen oser af atmosfære, og det er en udsøgt fornøjelse at færdes i den indre by, som er fyldt med velbevarede, smukt udsmykkede huse, som viser eksempler på både den kinesiske, japanske og franske indflydelse i Vietnam. Byens gamle kvarterer er nænsomt restaurerede med de originale materialer, og sammen med folkelivet gør det byen helt enestående.

Hoi Ans gamle bydel er på UNESCOs liste over bevaringsværdige områder, og det er en dejlig oplevelse at gå gennem de smalle gader, hvor du sikkert bliver fristet af de mange små lokale forretninger og ikke mindst af restauranterne, hvor du spiser virkelig god veltillavet mad. Er du til skræddersyet tøj, så er Hoi An stedet, hvor du skal få fornyet din garderobe. I byen er der mange skræddere og kvaliteten af deres arbejde er generel høj. Samtidig er prisen for kvalitetsarbejde faktisk en del lavere end i Thailand.

Om dagen er det oplagt at opleve livet på havnen, hvor de lokale fiskere lander deres fangst, og har du lyst til en sejltur på floden, kan du altid lave en aftale med en lokal bådfører. Du skal selvfølgelig også en tur forbi det lokale marked, hvor vietnameserne allerede fra kl. 4.00 om morgenen sælger deres lokale produkter. Snyd heller ikke dig selv for at nyde en kop vietnamesisk kaffe med kondenseret mælk på en lokal kaffebar og iagttag imens livet i byen. Om aftenen kommer der lys og farver på Hoi An. Ikke neonlys og reklameskilte, men overalt i byen er der lysende lanterner i alle mulige udformninger og farver. Dette kombineret med de gamle velbevarede huse, de hyggelige restauranter, livet på floden gør, at det godt kan være svært at tage sig sammen til at tage hjem fra byen igen.

Næsten alle hoteller i Hoi An stiller cykler til gæsternes rådighed, og det er en virkelig god måde at opleve både byen og landsbyerne omkring Hoi An på. Kører du over broen over floden Thu Bon, kommer du på et splitsekund til et anderledes Vietnam, hvor du overalt ser lokale beskæftiget med deres traditionelle håndværk, som er gået i arv fra generation til generation. Tager du med en vore guider på en cykeltur, lover vi, at du vil få en oplevelse, du ikke lige glemmer.

Hoi An ligger ikke ved stranden, men omkring 4 km fra byen ligger 2 af Vietnams bedste strande. De fleste hoteller har flere gange daglig transport til og fra stranden, men da en tur med taxi til stranden kun koster lidt mere end 10 kr, så det er også en oplagt mulighed. Endelig valgte vi selv ofte at cykle til stranden, da det er en smuk tur gennem rismarker, hvor du ser lokale bønder på markarbejde med deres vandbøfler.

 

Bliv inspireret af andre rejsemål