Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2343

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3166
Det Klassiske Vietnam - Rundrejse i 15 dage | Go to AsiaGo to Asia

Det Klassiske Vietnam - Rundrejse i 15 dage

På denne rejse oplever du seværdighederne i Hanoi, nyder et mini-cruise på Halong Bay, er på let trekking i det smukke Sapa, ser det maleriske Hoi An, får en helt særlig ”easy-rider” oplevelse, mærker pulsen i Ho Chi Minh City og tilbringer 2 dage i det frodige og smukke landskab i Mekongdeltaet.
DAG 1: Hanoi

DAG 1: Hanoi

Når du efter en behagelig flyvetur ankommer til Hanoi, bliver du mødt af din chauffør i lufthavnen og han kører dig til dit hotel i Hanoi. Du har resten af dagen til egen disposition. Du kan bruge tiden på en vandretur i den gamle bydel eller du kan besøge en af søerne i bymidten.
Ankommer du forholdsvis tidligt på dagen, vil du blive inviteret til et informationsmøde, hvor du får lidt praktisk information, et kort og en lånetelefon, så du altid kan komme i kontakt med kontoret i Vietnam.
DAG 2 og 3: Halong Bay

DAG 2 og 3: Halong Bay

Allerede dagen efter skal du opleve et af de smukkeste naturområder i sydøstasien, idet du skal på et minicruise med 1 overnatning på Halong Bay. Du bliver afhentet på hotellet omkring kl. 8.00 og så går turen ellers mod Halong Bay. Køreturen tager 4 timer med et kort stop halvvejs. Du er ved skibet ved frokosttid og efter at du har set din kahyt, bliver der serveret en god frokost i skibets restaurant. Samtidig hermed forlader skibet havnen. Skibet du sejler med er en træbåd – en kinesisk junke og der er max plads til 40 gæster på båden. Resten af dagen krydser skibet rundt mellem de mere end 2000 større eller mindre klippeøer i Halong Bay. Undervejs er det muligt at besøge en flydende fiskerby og senere kaster skibet anker i en badebugt. Du får om aftenen serveret en god middag og herefter kan du vælge at nyde nattehimlen fra soldækket, eller måske vil du hellere fiske blæksprutter sammen med besætningen.
Dagen efter besøger du en af de meget imponerende grotter, der er i Halong Bay, og så sejler skibet ellers stille tilbage mod land. Du spiser frokost, før du forlader båden. Tilbage i Hanoi har du kun kort tid på hotellet, for allerede kl. 20.30 skal du rejse videre med nattoget til Sapa.

DAG 4 til 6: Sapa og Hanoi

DAG 4 til 6: Sapa og Hanoi

At rejse med nattoget til Sapa er en sjov oplevelse. Du får en ren og komfortabel kupe og der er plads til både at læse, spille og spise. De fleste vælger nok at få middag i den eksklusive spisevogn, hvor de serverer god mad. Du ankommer til byen Lao Cai tidligt om morgenen, og bliver så kørt til den lille by Sapa, hvor du spiser morgenmad, inden vandreturen starter. Turen byder på 12 km i lettere kuperet terræn, og du besøger bl.a. landsbyerne Y Linh Ho og Lao Chai, der begge bebos af det etniske mindretal H’mong. Du spiser frokost hos en lokal familie i Lao Chai og bagefter fortsætter turen til landsbyen Ta Van, hvor du overnatter hos en lokal familie. Her har du god mulighed for at opleve deres daglige liv. Du har selvfølgelig en guide med på hele turen.

Dagen efter begynder med morgenmad, og derefter starter dagens vandretur. Turen er denne gang 8 km lang og du besøger 2 landsbyer, som bebos af henholdsvis det etniske mindretal Røde Dzao og H’mong. Undervejs kommer du forbi et smukt vandfald. Nyd det fantastiske landskab med de dekorative risterasser. Ved 15-tiden bliver du i jeep kørt tilbage til Sapa. Efter aftensmaden bliver du kørt til Lao Cai togstation, hvorfra du tager nattoget tilbage Hanoi. Tidlig næste morgen er du i Hanoi, og du bliver straks kørt til dit hotel. Resten af dagen er til din egen disposition – måske vil du se Ho Chi Minhs mausoleum eller opleve andre af Hanois seværdigheder.
DAG 7: Hoi An

DAG 7: Hoi An

I dag fortsætter turen til Hoi An, som er på UNESCOs liste over bevaringsværdige områder. Rejsen til Hoi An foregår med fly og flyveturen tager ca. 1 time. Du bliver indlogeret på et godt hotel med central beliggenhed, så du har mulighed for at gå ind i den gamle bydel om aftenen. Hoi An er endnu et højdepunkt på din rejse i Vietnam! Byen oser af atmosfære, og det er en stor fornøjelse at færdes i den indre by, som er fyldt med velbevarede, smukt udsmykkede huse, som viser eksempler på både den kinesiske, japanske og franske indflydelse i Vietnam. Byens gamle kvarterer er nænsomt restaurerede med de originale materialer, og sammen med folkelivet gør det byen helt enestående.
Om aftenen er byen udsmykket med tusindvis af lanterner, som er med til at skabe den helt særlige stemning, som præger byen. Det er en dejlig oplevelse at gå gennem de smalle gader, hvor du sikkert bliver fristet af de mange små lokale forretninger og ikke mindst af restauranterne, hvor du spiser virkelig god velsmagende mad.

DAG 8 og 9: På motorcykel i Vietnam

DAG 8 og 9: På motorcykel i Vietnam

Næste morgen bliver du afhentet af en rutineret engelsktalende mc-chauffør, for nu skal du på en todages ”easy-rider tur” i landskabet omkring Hoi An. På turen oplever du ikke blot at være passager på en mc, men du oplever især den smukke og varierede natur omkring Hoi An, og der er også tid til at du besøger My Khe, som af mange kaldes verdens smukkeste strand. Undervejs er der stop ved fantastiske udsigtspunkter, og du kommer på opdagelse i vietnamesiske landsbyer og besøger skjulte templer. Du overnatter på lokalt guesthouse.

Dagen efter fortsætter turen, og igen får du mange gode natur og kulturoplevelser. Du ankommer til Hoi An sidst på eftermiddagen, og du bliver indkvarteret på det samme hotel, som du tidligere boede på.
DAG 10 og 11: Madlavningskursus og strandliv

DAG 10 og 11: Madlavningskursus og strandliv

Efter en god nats søvn, skal du være aktiv igen, idet du skal deltage i en Cooking Class, hvor du bliver introduceret til de grundlæggende elementer i det vietnamesiske køkken. Du starter med at komme med på indkøb på det lokale marked, og derefter går du så i gang med madlavningen.
Om eftermiddagen har du måske lyst til en tur på stranden, og så anbefaler vi, at du bliver kørt til An Bang Beach, der ligger små 4 km fra Hoi An. Den efterfølgende dag er helt til din egen disposition, så du har tid til at nyde den dejlige by. Mange gæster betragter Hoi An som deres yndlingsby i Vietnam. Byen er både smuk, charmerende og dertil er den yderst malerisk. Oplev byen og nyd den!

DAG 12: Ho Chi Minh City

DAG 12: Ho Chi Minh City

På rundrejsens 12 dag tager du afsked med Hoi An, da rejsen fortsætter til Ho Chi Minh City. Flyveturen tager ca. 1,5 time, og du bliver selvfølgelig igen afhentet i lufthavnen i Ho Chi Minh City og bliver kørt til et 3 stjernet hotel med central beliggenhed. Resten af dagen er til din egen disposition. Vi foreslår, at du enten besøger krigsmuseet eller at du besøger et af de store lokale markeder. Det er også muligt at shoppe mærkevarer i Ho Chi Minh City, da landets økonomiske overklasse bor i byen. Om aftenen kan du få en virkelig god oplevelse ved at overvære en forestilling i Operahuset, men måske vil du hellere bare opleve mylderet af mennesker, scootere og biler. Måske har du endnu ikke spist ved et gadekøkken – prøv det!
DAG 13 til 15: Mekong deltaet

DAG 13 til 15: Mekong deltaet

Dagen efter skal du på en 2 dages tur til det smukke og frugtbare Mekongdelta. Mekong er en af verdens største floder og kaldes på vietnamesisk De Ni Dragers Flod, fordi floden deler sig i 9 bifloder, før den når det Kinesiske Hav. Herved er det meget frugtbare og smukke delta opstået. På denne tur oplever kommer du tæt på vietnamesernes dagligliv, og du får rigtig gode natur og kulturoplevelser.
Du overnatter i Can Tho. Dagen efter besøger du et flydende marked og derefter kører du tilbage til Ho Chi Minh City, hvor du indlogeres på samme hotel. Du har den sidste aften i Vietnam til egen disposition. Dagen efter bliver du afhentet på hotellet og kørt til lufthavnen.

Hav en god hjemrejse

 
Inklusiv i denne tur:
  • engelsktalende guide
  • måltider som beskrevet ovenfor
  • Overnatninger på hotel som beskrevet ovenfor
  • entrè og aktiviteter som beskrevet ovenfor
  • Turen indeholder ikke:
  • måltider udover de ovenfor nævnte
  • drikkevarer
  • personlige udgifter
  • Bliv inspireret af andre rejsemål