Storbyen, regnskov, stammefolk og badeferie

Rundrejse Thailand fra nord til syd

Dag 1

Dag 1

Ved ankomsten i lufthavnen bliver I afhentet og kørt til jeres hotel i centrum af byen. Resten af dagen er til jeres egen disposition. Benyt muligheden til at gå på opdagelse i Bangkok, som er en af Asiens mest farverige byer.
I overnatter på et godt hotel med en central beliggenhed.
Dag 2

Dag 2

Dag 2 byder først på en sejltur i longtailboat. I sejler gennem klongerne og ser en helt anden måde at bo og leve på. Tilbage i byen kan I spise frokost ved et gadekøkken, hvor I kan få billigt og velsmagende mad. Om eftermiddagen besøger I kongepaladset og de enestående tempelområder, der ligger midt i byen.
Om aftenen kan I vælge at besøge Chinatown eller at spise jeres aftensmad på en af byens mange gode spisesteder.

Dag 3

Dag 3

Dag 3 kan byde enten på en cykeltur med guide i Bangkok eller på en cooking-class, hvor I lærer at lave rigtig thaimad. I er med på indkøb på markedet, tilbereder maden og spiser den selvfølgelig også.
Resten af dagen er til egen disposition, men allerede om aftenen skal I rejse videre, for I skal med nattoget til Chiang Mai. I rejser selvfølgelig i sovekupe på 1. klasse.
Dag 4

Dag 4

I ankommer til Chiang Mai og bliver indkvarteret på et godt centralt beliggende hotel. Byen er et kulturelt mekka med mange smukke seværdigheder og et levende byliv og er samtidig er omgivet af en utrolig smuk natur. Brug dagen på at opleve byen og tag f.eks. en taxi ud til Wat Doi Suthep, som er et utrolig smukt tempelområde. Om aftenen foreslår vi, at I skal spise pad thai, som er en ganske simpel nudelret, men som især i Chiang Mai smager helt fantastisk.

Dag 5

Dag 5

I bliver afhentet på hotellet og kørt til en landsby udenfor Chiang Mai. Herfra fortsætter I på mountainbike. I løbet af dagen kommer I gennem traditionelle landsbyer med pælehuse, ser rismarker, besøger en risbonde, besøger en lokal skole, oplever vandbøfler på arbejde og meget mere. I overnatter i et pælehus i et teaktræsresort. Her slutter dagen med en god middag.
Dag 6

Dag 6

Efter morgenmaden fortsætter I på mountainbike nordpå, indtil I kommer til kanten af bjergene. Herfra starter en trekkingtur på 3 timer ind gennem frodig jungle. Guiden har tidligere på dagen provianteret på et lokalt marked og han sørger for frokosten til jer. Senere på dagen ankommer I til en lokal bjergstamme. Her skal I være på besøg resten af dagen, I spiser middag her og I overnatter her.

Dag 7

Dag 7

Efter morgenmaden byder dagen først på en 2 timer lang vandretur gennem junglen. Målet er en elephant camp, hvor I kan få en ridetur på de imponerende dyr. Bagefter vandrer I igen 1,5 time – indtil I kommer til floden. Her laver guiden frokost til jer og så sejler I ellers på en bambusflåde ud af junglen. I bliver kørt tilbage til jeres hotel i Chiang Mai.
Dag 8

Dag 8

Turen fortsætter nu til Chiang Rai, hvor I skal besøge det berømte hvide tempel, som dog er under genopbygning efter, at det er blevet beskadiget ved et jordskælv i 2014.
Resten af dagen er til egen disposition til at gå på opdagelse i Chiang Rai. I bliver indkvarteret på et godt og centralt beliggende hotel.

Dag 9

Dag 9

I dag kører I til Mae Sai, som er grænseområdet ind til Burma/ Myanmar. Efter at have spist frokost fortsætter I videre til Den Gyldne Trekant, som I skal opleve på en bådtur på Mekong floden. Senere besøger I Opium-museet. Undervejs tilbage til Chiang Rai stopper I ved Chiang Saen, som er den gamle hovedstad i Lanna folkets tidligere kongerige. Du skal overnatte igen i Chiang Rai.
Dag 10

Dag 10

I dag skal I videre til Koh Chang. I flyver til Trat, som er den nærmeste lufthavn. På Koh Chang bliver I indkvarteret på Coconut Beach Resort, som har bungalows beliggende direkte på stranden.
De næste 4 dage er til afslapning, snorkling, dykning og til at opleve dagliglivet blandt thaierne på Koh Chang.

Dag 15

Dag 15

I dag sejler I videre til Koh Mak, som er en lidt mindre ø beliggende syd for Koh Chang. Her skal I bo på i et lille resort der hedder Lazy Days Bungalows. Dette resort har også bungalows direkte på stranden. Her er dagene igen til jeres egen disposition – måske vil I dykke eller snorkle? Eller måske vil I deltage i cooking class direkte på stranden? I overnatter 3 nætter på Koh Mak.
Dag 18

Dag 18

I bliver sejlet fra Koh Mak til fastlandet, hvorfra I bliver kørt enten til lufthavnen i Trat eller direkte til Bangkok.
Kontakt

Bliv inspireret af andre rejsemål