Krabi byder på strand, sol, butikker og et spændende udvalg af gadekøkkener og restauranter.

Krabi

Krabi ligger 900 km syd for Bangkok på den thailandske vestkyst, og er et godt udgangspunkt for udflugter ind i landet og til de enestående øer lige ud for kysten. Krabi byder ud over strandliv, dykning og snorkling også på muligheden for klatring.

Krabi by er et rart bekendtskab med restauranter, gadekøkkener og markeder. Selve området Krabi kan opleves på mange forskellige måder. At tage på en tur ”ud i det blå” med en lokal bus er en af måderne, men ellers er en taxi eller en scooter selvfølgelig en god måde at udforske landet bag kysten på.

I badebyen Ao Nang er der gode strande og herfra kan du tage med en longtailboat til en stille strand eller du kan også komme på en sejltur i mangroven. I Ao Nang er der adskillige dykkerskoler og et dykkercertifikat fås til en overkommelig pris. Den allerbedste dykning finder du et par timers sejlads fra Krabi ved Shark Point og Anemone Reef, men der er også gode oplevelser væsentlig tættere på.

Ved Railay Beach finder du ikke blot en dejlig strand, men hvis du er til klatring finder du en meget spændende udfordring her. En anden oplagt aktivitet er ekskursioner langs kysten i havkajak.

Enten med speedbåd eller med longtailboat kan du komme til adskillige spændende øer. Et besøg på Koh Mok med en svømmetur ind gennem Emerald Cave er en oplevelse, du husker længe. Mest kendte er Koh Phi Phi som ligger ca. 2 timers sejlads væk og som er en del af nationalparken i området. Øerne et utrolig smukke med forrevne kalkklipper, der danner de mest utrolige formationer, samt helt enestående små badebugter med fantastisk klart vand, fløjlsblødt hvidt sand og så omkranset af kokospalmer. Det er ikke uden grund at disse øer er brugt i flere film som f.eks, James Bond og The beach. Det bedste oplevelse får du ved at overnatte på en af øerne.

 

Bliv inspireret af andre rejsemål