Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2343

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3166
Koh Lanta | Go to AsiaGo to Asia
Ko Lanta er en mindre ø i Krabi-provinsen, som ligger mellem fastlandet og Phuket. På Koh Lanta finder du skønne strande i en fredelig ferieidyl.

Koh Lanta

På Koh Lanta er der hoteller i alle priser og kategorier og øen er stadig meget uspoleret uden kæmpestore hoteller, lange shoppinggader og diskoteker med høj musik. På den sydlige del af øen kan du stande finde din helt egen bounty-strand, hvor der kun er primitive hytter.

Det er på den vestlige side af øen, at du finder de dejlige strande, de gode hoteller og små byer med restauranter, og det er primært her turisterne bor og opholder sig.
På den østlige del af øen findes hovedbyen og andre byer og det er her thaierne bor.
Den bedste måde at opleve øen er enten ved at leje en taxi eller ved at leje en scooter.

Hvad er der at se på Ko Lanta?
Koh Lanta er stadig relativt uopdaget af turisterne sammenlignet med mange andre af Thilands strandområder, og derfor er her også mere fredeligt. Strandene ud til det smukke lyseblå hav har dejligt hvidt sand og som tidligere nævnt er her flere steder med dejlige stille bugter, der kan give dig en helt særlig oplevelse.

Koh Lanta er ikke blot strand og vand, men her kan du let finde næsten uberørt thailandsk kultur hvor specielt Ban Lantas (Lanta Old Town / Lantas Gamle By) smukke, gamle huse er værd at opleve. Midt på øen finder du kokospalmer og frodige rismarker, og tager du ned på sydspidsen, så lever Thailands havsigøjnere her. De bor i ret primitive fiskerlandsbyer på pæle og adskiller sig meget fra resten af øens kultur.

Stranden og livet langs havet er årsagen til, at de fleste kommer til Koh Lanta. Mange dage går hurtigt med afslapning under den tropiske sol, måske med at læse en bog eller blot sidde i palmernes skygge. Om aftenen nyder de fleste middagen direkte på stranden.

Også på Koh Lanta er der gode muligheder for aktivitet. Havet omkring øen er udnævnt som Koh Lanta Marine National Park og her ligger i alt 15 smukke små tropeøer. At tage med en speedbåd på en snorkle- eller dykkertur, er en fantastisk oplevelse, hvor du vil kunne opleve et enestående marint dyreliv på et af de smukke koralrev. På nogle af øerne kan du også opleve 1-2 meter lange varaner. Overnatning i telte kan med mellemrum organiseres.

 

Bliv inspireret af andre rejsemål