Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2343

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3166
Khao Lak | Go to AsiaGo to Asia
Khao Lak er et smukt natur og strandområde, som ligger ca. en times kørsel nord for Phuket.

Khao Lak

Her er dejlige strande, kokospalmer, hyggelige små restauranter, gadekøkkener og efter en time i en speedbåd er du ved nogle af Thailands smukkeste småøer med et enestående dyreliv og fantastiske strande – kort sagt har Khao Lak alt, hvad der skal til for at få en skøn ferie, hvis du ikke har behov for shopping og et livligt natteliv.

Khao Lak har en bred sandstrand, og den virker næsten uendelig. Her findes gode hoteller i de fleste kategorier, butikker, restauranter, caféer og hvad du ellers har brug for.

Khao Lak blev hårdt ramt af tsunamien den 26. december 2004. Meget store dele af byen og de omkringliggende landsbyer blev ødelagt, men i dag er alt genopbygget, og tsunamien huskes nu som et mareridt, til minde om hvilket flere mindesmærker er opstillet og bevaret.
Det mest spektakulære er politibåden, som blev skyllet flere kilometer ind i landet og som nu står på en grøn mark langt fra havet. At turisterne relativt hurtigt vendte tilbage til Khao Lak og dermed forbedrede den lokale økonomi, har haft stor lokal betydning.

Rundt om Khao Lak er der frodig, tropisk regnskov, og det er let at komme væk fra strandparadiset og opleve en anden side af Thailand. Tag f.eks. ud i nationalparken Khao Lak Laem Ru eller lidt længere væk til en af Thailands smukkeste nationalparker Khao Sok – hvor vi dog anbefaler, at du tager en overnatning på søen i en flydende hytte. Vil du opleve området på egen hånd, så lej en bil eller en scooter, og spørg så udlejeren hvor de bedste ture går hen, og hvordan du kommer dertil. Her er mange ting at opleve og husk så at stoppe ved en af de lokale gummiavlere, som sikkert gerne vil vise dig sin lille plantage.
Også ved Khao Lak er der rigtig gode muligheder for snorkling og dykning, både ved koralrev og ved forskellige skibsvrag. Områderne ved Similan øerne og Surin øerne omtales ofte, som nogle af de bedste i Asien. Gå endelig ikke glip af det enestående dyreliv og det helt specielle fløjlsbløde sand, som du finder ved disse øer.
Khao Lak er stedet for dig der ikke blot dase i hele din ferie. Her står oplevelserne i kø og her er du tæt på det 'ægte' Thailand og du har god mulighed for at komme tæt på thaiernes dagligliv

Khao Lak er for alle aldre. Her findes ingen store diskoteker, men selvfølgelig er her både restauranter og gadekøkkener – du vælger selv, om du vil nyde din middag på stranden eller i byen blandt thaierne.

 

Bliv inspireret af andre rejsemål