Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2343

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3166
Hua Hin | Go to AsiaGo to Asia
Hua Hin er en af Thailands ældste og mest populære feriebyer.

Hua Hin

En ferie i Hua Hin kan byde på alt det bedste af Thailand. Her kan du opleve både livet om dagen og nattelivet, du kan opleve smukke hvide strande og krystalblåt vand, du kan opleve regnskoven i nationalparkerne, der ligger ved byen og du kan opleve ægte bountystemning på små tropeøer.
11899778765_22d7b5a391_b

Selvom sommermånederne er de vådeste, kan du sagtens besøge byen året rundt, da nedbøren oftest falder som heftige kortvarige byger og Huan Hin er faktisk den by, der får mindst nedbør i regntiden. Temperaturen ligger året rundt omkring 30 grader.

Hua Hin ligger ca. tre timers kørsel fra Bangkok. Byen bliver kaldt Thailands kongelige ferieby, da kongen stadig holder sin ferie i det nærliggende palads. Udviklingen er gået rigtig stærk i Huan Hin og turismen udvikles hele tiden. Det betyder, at der er en del turister i byen, men også at serviceniveauet er rigtig højt, så næsten alle ønsker kan opfyldes.

Byen byder på gode muligheder for shopping. Her er alt fra spændende markeder til moderne shopping centre. Mest spændende er det nok at besøge natmarkedet, hvor der heldigvis stadig er en del gadekøkkener, hvor du kan smage autentisk thaimad til en yderst rimelig pris.

Stranden i Hua Hin er lang og bred med dejligt hvidt strandsand, men den er ikke en decideret bounty strand med palmer. På stranden kan du leje strandstole og parasoller. Tæt på byen er der andre gode strande, som du let kan besøge.

Det er en god ide at hyre en tuk-tuk til en tur til det buddhistiske tempel, der ligger smukt placeret på en klippe udenfor byen. Templet er absolut seværdigt, men den største oplevelse er måske aberne, der bor i området ved templet. Pas på dine ejendele! At stå tidligt op og opleve de orangeklædte munke på deres morgentur og samtidig besøge havnen, hvor de lokale fiskere lander deres fangst, er en dejlig måde at starte dagen på

Som nævnt byder Hua Hin på næsten alt. Her findes flere golfbaner af internationale standard, her tilbydes alle former for vandsport, du kan komme på cykelture med eller uden guide, du kan snorkle på smukke koralrev, du kan besøge et Wildlife Rescue Center og endelig kan du komme på kortere eller længere trekking ture i en af nationalparkerne i området.

 

Bliv inspireret af andre rejsemål