Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2343

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3166
Om Go to Asia | Go to AsiaGo to Asia

Go to Asias forretningsmodel

 

Måden, vi får dig ud at rejse på, er lidt anderledes

I Go to Asia giver vi dig individuel vejledning og hjælp til planlægningen af din rejse, og vi gør vores yderste for at opfylde dine ønsker. På den måde er vi med til at sikre, at du kommer af sted på en fantastisk rejse til den helt rigtige pris. Vi har sammen med vores samarbejdspartnere et virkelig godt kendskab til alle hjørner af både Thailand, Borneo og Malaysia og den viden er med til at sikre, at du får en rejse, der vil give dig helt enestående oplevelser.

 

Hos Go to Asia får du de bedste oplevelser til en konkurrencedygtig  pris.

Når du kontakter os, vil vi hurtigt vende tilbage til dig for at høre mere om dine tanker vedrørende din drømmerejse til Malaysia, Borneo eller Thailand. Vi går derefter i gang med at udarbejde et forslag til din rejse, som du vil modtage i løbet af få dage. Du kan nu i fred og ro vurdere forslaget og du vender tilbage til os, hvis du ønsker ændringer. Sådan fortsætter vi, indtil rejsen giver dig netop de oplevelse, du gerne vil have.

Når du har godkendt rejseplanen, går vi i gang med at reservere fly, hoteller, transfer osv. Og når alt er booket fremsender vi en udførlig rejseplan. Rundrejser, transfer og andre aktiviteter køber vi gennem vore meget anerkendte danske samarbejdspartnere i henholdsvis Thailand og Malaysia / Borneo. Begge bureauer er danskejede og har begge adskillige års erfaring i rejsebranchen. Køber du hotelbookinger og alle andre aktiviteter til din ferie gennem ovennævnte, har du adgang til service fra vore samarbejdspartnere 24 timer i døgnet.

Når du har booket din rejse fremsender vi en faktura, hvor vi opkræver et depositum på 25%, og restbeløbet skal indbetales senest 50 dage før afrejsen. Rejsen betales ved at overføre beløbet til Go to Asias bankkonto. Så snart den sidste del af rejsen er betalt, modtager du dine vouchere og din rejseplan, som skal medbringes på rejsen.

Vi skræddersyr din helt individuelle rejse, så den opfylder netop dine ønsker.

Go to Asia er medlem af rejsegarantifonden nr. 2563 og har tegnet den udvidede ansvarsforsikring for rejsebureauer gennem Europæiske Rejseforsikring.

 

Thailand-2016-697