Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2343

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gotoasia.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3166
Rundrejse Malaysia | Go to AsiaGo to Asia
Storbyen, regnskoven, højlandet og den ultimative bountyoplevelse

Rundrejse Malaysia

Ankomsten

Ankomsten

Ved ankomsten i lufthavnen bliver du afhentet og kørt til jeres hotel i centrum af byen. Resten af dagen er til fri disposition til at gå på opdagelse i Malaysias farverige hovedstad. Du overnatter på hotellet
Dag 2

Dag 2

Dag 2 byder først på en togtur til Batu Caves, og derefter en halvdagstur rundt i Kuala Lumpur. Byen er et spændende sammensurium af farver, dufte og folkeslag - kontrasterne er talrige. Du oplever både Chinatown, Petronas Towers, som med sine 452 meter i nogle år var verdens højeste bygning, og Kampung Baru. Du spiser aftensmaden ved en af byens mange food stalls eller i en byens imponerende shopping centre.
Dag 3

Dag 3

På dag 3 forlader du Kuala Lumpur og bliver kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til Khota Bharu. Efter en lille køretur er du i Kuala Besut, hvorfra du i åben båd sejler til Perhentien Island, hvor du skal bo hos Abduls Chalet, som er beliggende direkte på den kridhvide sandstrand og med enestående koralrev umiddelbar udenfor hytterne – husk snorkel og dykkerbriller.
De næste 5 nætter

De næste 5 nætter

De næste 5 dage er dine egne – dog er der indlagt 2 bådture, hvor du kan snorkle blandt klovnefisk, hajer og havskildpadder. Overvej evt. at tage et dykkerkursus. På Perhentien befinder du dig i helt unikke omgivelser med junglen i baghaven og kridhvid sandstrand foran din hytte. Her har naturen skabt de bedste mulige rammer for den perfekte strandferie. Det kan anbefales at medbringe en god bog. Hos Abdul står tiden stille.
Dag 9

Dag 9

Den 9. dag tager du den tidligste båd til fastlandet, for nu går turen til en af verdens ældste regnskove Taman Negara. Turen starter i bil, men den sidste del at turen foregår i langkano gennem regnskoven. Du bliver indkvarteret i Mutiara Taman Negara Resort, som ligger i selve nationalparken. Efter en god middag er der en vandretur i regnskoven – husk lommelygten. Det er evt. muligt at tilbringe natten i et skjul ved et salt lick i regnskoven for at iagttage dyrelivet.
Dag 10

Dag 10

Den 10. dag vågner du til regnskovens lyde. Herefter vandrer du op til Bukit Teresek. Her har du en enestående mulighed for at se junglen fra en ny synsvinkel – du skal på en Canopy Walk på hængebroer udspændt mellem trækronerne i 30 meters højde. Efter frokost sejler du længere ind i regnskoven for at besøge en orang asli bosættelse – et etnisk mindretal der lever i og af regnskoven og hvis livsform stort set ikke er ændret i århundreder. Dagen efter kan du vælge at bruge på trekking, sejlads, fiskeri eller bare på at nyde naturen, stedet og menneskene.
Dag 12

Dag 12

På dag 12 forlader du Taman Negara og kører mod Cameron Highlands - et køligere højlandsområde, som bla. er kendt for sine smukke te og jordbærplantager. Arkitekturen er præget af, at de engelske koloniherrer byggede deres ferieboliger i dette lidt mere kølige klima. Du overnatter på hotellet .
Dagen efter

Dagen efter

Dagen efter byder på en familievenlig mountainbiketur, som vil føre dig til nogle af de mest interessante og spændende dele af Cameron Highlands. At opleve de snoede veje mellem teplantagerne og at smage på forskellige typer te, er en oplevelse. Du besøger også et marked, hvor lokale sælger deres produkter. Endelig oplever du også nogle af de berømte og historiske koloniale bungalows. Dagen slutter med at du tilbereder din egen aftensmad med råvarer, som er købt på markedet.
Afslutningen på rejsen

Afslutningen på rejsen

Den næste dag kører du fra Cameron Highland og tilbage til Kuala Lumpur, hvor du indkvarteres på hotellet. Spis en god middag og brug aftenen på at besøge både centrum ved Petronas Towers og Chinatown.

15. dag. Nu har du mulighed for at få shoppet i en Kuala Lumpurs imponerende shopping centre. Du kan også besøge området Lake Gardens, hvor der både er et planetarium, orkidepark, sommerfuglefarm osv. Et besøg på et af byens museer kan også anbefales.
Kontakt

Andre rejser til Malaysia